Søk

Informasjonsbrev 2016

Informasjonsbrevet for 2016 er sendt ut til alle våre ansatte. her kan du få informasjon om regler, retningslinjer, arbeidstid, ferier, kontaktpersoner og all annen nødvendig informasjon.

Nytt Informasjonsbrev sendes ut i august 2016.


http://felles.web3.siteman.no/vinn-drammen.no/filarkiv/File/informasjonsbrev_2016.pdf

Historikk

Vinn Industri Drammen AS ble etablert på Glassverket industriområde i 1985 i regi av Buskerud Fylkeskommune. AS fra 1991 med interkommunalt eierskap som i dag består av kommunene: Drammen, Nedre EikerRøyken. Vi er i dag en VEKST-bedrift som gir tilbud til 33 yrkeshemmede på VTA-tiltak, samt temporære tiltak i regi av NAV.

Ledergruppen teller 8 personer.

Bedriftens filosofi er å fremskaffe arbeidsoppdrag som passer for opplæring og kvalifisering av yrkeshemmede. Gjennom nitidig fokus på “kunden i sentrum” og å overholde kvalitetskrav og leveringstider, har bedriften oppnådd tillit i konkurransepregede markeder. Dagens kunder krever “just in time” konsepter og gode logistikkfunksjoner.

Vårt formål er å sikre og å utvikle gode tilbud om varig tilrettelagt arbeid og attføring av yrkeshemmede, gjennom produksjon av varer og tjenester for et marked. Arbeidet skal bidra til å utvikle ressurser hos den enkelte yrkeshemmede gjennom tilrettelagt kvalifisering.

Visjon:"skape menneskelig vekst gjennom trygghet og arbeid"


Her kan du laste ned og lese vårt verdidokument

 

Til toppen av siden

Topp

- en Vekst-bedrift
Vinn Industri Drammen AS
Glassverket Industrisenter
Svelvikveien 81
Tel: 32 21 08 60
Fax: 32 21 08 66

Administrasjon:
Vegar
Siri

Produksjonsavdeling:
Elin
Ståle
Egil

Grafisk avdeling:
Gunder
Magnar

Attføringsavdeling:
Eva

Vinn Industri Drammen AS © 2008-18 - Innholdsoversikt | Webpublisering og webdesign med Siteman CMS